ARBOHULP

Uw adviseur voor Arbo en veiligheid

Wat kunnen wij voor u betekenen

Arbohulp is een adviesbureau dat zich op het gebied van Arbeidsomstandigheden en veiligheid de laatste jaren bewezen heeft. Door onze kennis van het MKB kunnen wij goed inspelen op uw behoefte als ondernemer.

Zo staan wij een no-nonsense aanpak voor die u zal aanspreken. Geen wollig taalgebruik en moeilijke oplossingen, maar praktische maatregelen om het beoogde doel te bereiken. Wij helpen u direct en snel bij de implementatie van maatregelen op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Belangrijk hierbij is het onderzoek naar de arbeidsomstandigheden, de zogenaamde RI&E. Deze kunnen wij geheel voor u uitvoeren en praktische betaalbare oplossingen met u afspreken.

Wat maakt onze aanpak nu zo anders: de totaal aanpak

Andere adviesbureau's maken de RI&E, stellen een plan van Aanpak op en later u daar maar verder mee modderen. Nee, wij gaan samen met u aan het werk om een pakket van beheersmaatregelen op te stellen die u het gemakkelijk maakt te voldoen aan de eisen die de Arbowet aan u stelt.

Branches

Branches waarin Arbohulp actief is, zijn o.a.: de Bouw, Scheepsbouw, Metaalverwerkende bedrijven, Houtverwerkende bedrijven, Horeca, Recreatiebranche, Kunststof- en Rubber industrie, Rijwielhandel, Bakkerij, Autobedrijf, Taxibedrijf, Touringcarbedrijf en diverse Zorg-branches.

Staat uw branche hier niet bij aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Door onze grote kennis en ervaring wij kunnen u in de meeste gevallen toch helpen.